2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Színházak éjszakája szabadtéren is

Családi színházi nap, grill parti, borbemutató és ízelítő a Budapesti Nyári Fesztivál 2013 programjából – számos meglepetéssel és ajándékkal várja az érdeklődőket a Szabad Tér Színház május 4-én, a Színházak Éjszakája alkalmából a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő színházak a tavalyi nagysikerű felvezető év után 2013. május 4-én, szombaton második alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját. A Múzeumok Éjszakája mintájára tizennégy intézmény, köztük a Szabad Tér Színház, kora délutántól késő éjszakáig különleges programokkal, előadásokkal, találkozókkal, interaktív játékokkal, kulisszajárással várja mindazokat, akik szeretnék közelebbről illetve másként is megismerni kedvenc színházaikat, művészeiket.

A Szabad Tér Színház két nagy nyári játszóhelye közül ezen a napon a Városmajori Szabadtéri Színpadot nyitja meg a látogatók előtt, és Buda legszebb parkjába invitálja a színházrajongókat egy közös majálisozásra. A vendégmarasztaló programon kívül számos ajándék várja azokat, akik részt vesznek a városmajori nyílt napon.

A program délután 14 órakor családi és gyerekprogramokkal kezdődik, lesz süteménysütés a Piros Orr bohócdoktorok javára, Süsü, a sárkány zenés előadás, Miklós Csabi móri kézműves borász bemutatója, közös tánctanulás, Imagine Budapest várostörténeti séta. 18 órától a nyári bemutatók mini-show-i láthatók: A madarász c. operett dalok és a történet bemutatása, James Bond 60 koncert-show előzetes, Figaro és más vígoperák, az estet 21 órától a Tango Harmony koncertje zárja. A Majálison többek között közreműködnek: Egyházi Géza, Csonka Zsuzsanna, Gájer Bálint, Veres Mónika, Hábetler András, Fodor Beatrix, Herczenik Anna, Mester Viktória, Boncsér Gergely.

A programok nagy része regisztrációhoz kötött, ezért ajánlott a Színházak Éjszakája összes színházába érvényes karszalagot a Szabad Tér Jegyirodában megváltani, egyúttal a biztos bejutás érdekében a programokra is előjegyeztetni. Május 4-én is érdemes korán érkezni a Városmajorba: a helyszínen regisztráló első 100 párost a szervezők Parádé 75 ünnepi borkülönlegességgel ajándékozzák meg.

Forrás: Szabad Tér Színház

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokaknak segít a Civilút Alapítvány Hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre a Civilút Alapítvány egy évvel ezelőt…
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum