2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Színes beiskolázási kavalkád a Pollackban

Kazincbarcika – Óriási sikerrel zárultak a beiskolázáshoz kötődő nyílt napok a Pollack Mihály Általános Iskola tagiskoláiban. A rendezvényekre közel 200 szülő és kisgyermek látogatott el. „Nyitva van a Pollack-kapu”, „Árpád-kavalkád” és „Nyuszi hopp… a Kazinczyban” – ezeket az ötletes címeket kapták a nyílt napok, melyek során az adott intézmény életébe, mindennapjaiba nyerhettek bepillantást a leendő kiselsősök és szüleik. A pedagógusok és a már iskolás gyerekek elvarázsolták a kicsiket, interaktív, érdekes és figyelemlekötő programokkal, órákkal készültek. Így a kisovisok már iskolásnak, a szülők pedig újra kisgyereknek érezhették magukat, kellemes perceket, órákat eltöltve egy-egy intézményben. A nyílt napokon megismerkedhettek az elsős tanítónénikkel, a beiskolázás menetével, a felvételi körzetekkel és egyéb szabályokkal, határidőkkel, melyek fontosak az iskolaválasztásra vonatkozóan.
Ezekről részletes tájékoztatást kaphat minden érdeklődő a www.pollackiskola.hu weboldalon, a Beiskolázás menüpontban.
Kazincbarcika másik iskolája az Ádám Jenő Általános Iskola is friss híreket és fontos információkat jelentetett meg a közelgő beiratkozással kapcsolatban, az intézmény honlapjának címe:  www.adambarcika.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …