2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Szikszói tehetségek

Szikszói tehetségeket jutalmazott Szikszó Önkormányzata a Szikszó Gyermeknap 2012 rendezvényen,amelyet a Szikszó Plázson rendeztek.  A díjazottak a Szepsi Suli diákjai.
Füzesséri  József, Szikszó polgármestere arról beszélt: mindig nagy öröm, ha sikerekről adhat számot a város, de sikerek között kiemelkedő, amikor  tehetséges diákok eredményeit jutalmazhatják.

A kisiskolás kategóriában az idén Győrffi Ádám György, 3.a osztályos tanuló kapott jutalmat. Ádám megyei és országos matematika versenyeken és műveltségi vetélkedőkön ért szép sikereket. Farkas Márta, 12 A osztályos diák  szintén matematikában jeleskedik, de magyar nyelvből is kiemelkedő, hiszen az Édes Anyanyelvünk nyelvhasználati versenyen a megyében a képzeletbeli dobogó első fokára állhatott fel.

Csapatban a Duatlon csapatot jutalmazták, akik a  Diák Olimpián országos  második helyezést értek el ia . A csapat tagjai: Arnóczki Zsófia  Bodolai Anna, Varga Eszter, Mikó Fanni.    

Fotó:Füzesséri József polgármester és a Duatlon csapat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…