2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„Szexmánia” a bestseller-lista élén

Nem, ezúttal nem a manapság oly népszerű erotikus regények egyikéről lesz szó – bár kétségtelen, hogy a korábbi úszónő, Szepesi Nikolett, már megjelenése előtt is elképesztően felfokozott várakozással övezett botránykönyve, az Én, a szexmániás akár annak is betudható lenne. A tartalmát tekintve ez nyilvánvalóan túlzás, de az olvasókban azért úgyis ez marad majd meg elsősorban.

A könyv már a megjelenés hetében nagyot robbantott – ami nem meglepő, mert előjegyzések terén is kiválóan szerepelt –, és a különböző online könyváruházak eladási listáin is előkelő helyen áll (a két legnagyobb oldal esetében, ahol van a közelmúltra vetített lista, első, illetve második). És hogy mi a könyv sikereinek titka? Nos, annak ellenére, hogy alaposabban megnézve ennél jóval érdekesebb dolgok is találhatóak benne, alighanem mégiscsak az, hogy ezúttal egy nő teregeti ki a szennyest kalandjairól, azok számáról és minőségéről.

A felfokozott érdeklődés nem meglepő: egyrészt már a valóságshow-k sikereiből is láthattuk, hogy a magyar lakosság kifejezetten érdeklődik mások viselt dolgai és hálószoba- (vagy épp edzőtábor)titkai iránt – ráadásul az is tény, hogy a könyvben megemlített (elsősorban) férfiak többé-kevésbé ismert emberek. A könyvről ezúttal még nem szeretnénk véleményt alkotni, az egy közeljövőbeli cikk tárgya lesz – az azonban biztos, hogy ha a magyar sportvilág egy állóvíz, akkor az úszónő lábtempóival most felpezsdítette, megmozgatta azt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…