2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Szerepelnél egy nemzetközi zenés klipben? Eljött a te időd!

Szerepelnél egy nemzetközi zenés klipben? Eljött a te időd!

A Herman Ottó Múzeum főépülete előtt március 24-én, pénteken reggel 8 órától egy nemzetközi versenyre készülő, múzeumi zenés klipet forgatnak, amelyhez legalább 80-100 statisztára lenne szükség.

Akik kedvet éreznek ahhoz, hogy szerepeljenek egy ilyen videóban, illetve szívesen részesei lennének az egyszerű koreográfiájú közös mozgásnak, azokat nagy szeretettel várják a szervezők. Várják iskolai osztályok, nagyobb csoportok, akár nyugdíjas közösségek jelentkezését is!
A Herman Ottó Múzeum minden résztvevőnek ajándék jeggyel köszöni meg a közreműködést. A videóklip nemzetközi premierjéről a későbbiek folyamán tájékoztatják a közönséget, akiknek szavazataira is számítanak majd az alkotók. Erre a versenyre – az előző évek nevezései alapján – sem hazánkból, sem Közép-Európából nem érkezett eddig versenyfilm, amely várhatóan az egész világon látható lesz.  Hamarosan fény derül a titokra, addig is irány a forgatás!
A szereplők számára gyülekező március 24-én, pénteken reggel fél 8-tól a múzeum központi épülete előtt (Miskolc, Görgey u. 28.). A forgatás előre láthatólag egy, másfél órát vesz igénybe.
Légy te is részese a projektnek, gyere el, és erősítsd a múzeumi csapatot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek