2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 484 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Szegények farsangja a Hajléktalanokat Gondozó Központban

Szegények farsangja a Hajléktalanokat Gondozó Központban

Hatodik alkalommal rendezi meg a “Szegények Farsangját” a Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend a Magyar Vöröskereszttel együttműködve Miskolcon. A karitatív program célja, hogy a borsodi megyeszékhelyen élő rászorulók és nincstelenek közösen ünnepelhessék meg a farsangi időszak utolsó napját, amelyet a keresztény hagyományban Húshagyó Keddként is ismernek.
Idén február 25-én tesz látogatást a humanitárius szervezet Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének Hajléktalanokat Gondozó Központjában a Lovagrend országos vezetése és miskolci képviselői, akik a farsang alkalmából vidám kulturális műsorral kedveskednek a nélkülözőknek – ezzel egy kis örömöt hozva a nehézségekkel teli hétköznapokba.  A  program sztárvendége ezúttal Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas, Érdemes művész, a József Attila Színház igazgatója lesz.  A jótékonysági programon mintegy 220 adag meleg ételt is kioszt a Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…