2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Szegeden tart közgyűlést és konferenciát a Magyar Fesztivál Szövetség

Szegeden tart közgyűlést és konferenciát a Magyar Fesztivál Szövetség

Bátyai Edina, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatójának meghívására Szegeden, a REÖK-ben rendezik meg a Magyar Fesztivál Szövetség konferenciáját és évadnyitó közgyűlését május 3-án és 4-én. Kétnapos konferenciát és évadnyitó közgyűlést tart a Magyar Fesztivál Szövetség Szegeden, a REÖK-ben. A kezdeményező az intézményt működtető Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, Bátyai Edina volt, aki a május 3-ai és 4-ei események házigazdája is egyben.

A rendezvényen – melynek megnyitóján részt vesz Bátyai Edina mellett dr. Solymos László, Szeged Megyei Jogú Város alpolgármestere és Márta István, a szövetség elnöke – szó lesz többek között a „Fesztiváltörvényről”, a fesztiválok biztonságterveiről. A résztvevők kitekintenek vajdasági fesztiválokra, beszélgetéseket tartanak arról, milyen szerepet kapnak a fesztiválok az új turisztikai koncepcióban, valamint átgondolják az üdülési csekket váltó Széchenyi Pihenő Kártya rájuk vonatkozó lehetőségeit.

A két nap lezárásaként szakmai szervezetek vezetőivel, fesztivál igazgatókkal, meghívott politikusokkal tartanak kerekasztal-beszélgetést „2010 – a fesztiválok éve; 2011 – a fesztiválok vége?” címmel a jelenlegi helyzetről, jövőről és esélyekről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek