2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Szakközépiskolásoknak hirdet kreatív pályázatot a LEO

Szakközépiskolásoknak hirdet kreatív pályázatot a LEO

 A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) szakközépiskolások számára hirdet pályázatot, amelyen széles körű műhelykorszerűsítést és exkluzív tanulmányi kirándulásokat nyerhetnek. A pályázat és a hozzá tartozó nagyköveti program egyedülálló, országos kezdeményezés, amelyben a létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szakma vezető képviselői fogtak össze.

A LEO nagyköveti programjának célja, hogy a szakközép- és szakmunkásképző iskolák diákjai már a tanulmányaik ideje alatt megismerkedjenek az épületüzemeltetési iparággal, a benne rejlő szakmai életpályamodellel és karrierlehetőséggel. A rendhagyó tanórán a professzionális üzemeltető cégek képviselői beszélnek a létesítménygazdálkodásról, a lehetséges pályaútról és az iskola elvégzése utáni fejlődési lehetőségekről. A kerekasztal-beszélgetésen a diákok kérdezhetnek az előadóktól, akik hitelesen tudják tájékoztatni őket, hogy a választott szakmájuk milyen kompetitív előnyöket biztosít a létesítménygazdálkodási iparágban.

A nagyköveti programhoz kapcsolódó pályázat keretében a jelentkezők „Miért szeretem a szakmám?” címmel vizuálisan mutathatják be az általuk választott szakterületet digitális formában. A megjelenítés módjában nincs megkötés, a szervezők a diákok kreativitására bízzák a megvalósítást, a pályázat lehet videó, animált kép (gif), mém vagy képsorozat is.

A nagyköveti programot és pályázatot magyarországi szakképző intézmények nappali tagozatos diákjai számára hirdeti meg a LEO. A beérkezett pályamunkákat a szervezet elnökségi tagjaiból álló szakmai zsűri értékeli: Schmidt József elnök, Jászberényi István alelnök, Vágó László alelnök, valamint Istiván Rita főtitkár.

Az első helyezett iskolai igényre szabott műhelykorszerűsítést kap, de a további jutalmak között van egy exkluzív tanulmányi kirándulás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre valamint egy üveggyárba, ahol a diákok testközelből láthatják, hogy a szakmájuk elengedhetetlen ilyen komplex létesítmények biztonságos és magas színvonalú üzemeltetéséhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…