2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Szakdolgozatversenyt hirdet az IAB Hungary

A digitális marketing vagy digitális média témájában írt dolgozatokat díjazzák.

 

Új díjat lapított az IAB Hungary, amellyel a legjobb, digitális marketing és digitális média témában született szakdolgozatokat jutalmazza.

A most első alkalommal kiadásra kerülő díjra bárki pályázhat, aki az említett szakterületen 2017. január 1. és 2018. július 31. között védte meg dolgozatát valamely egyetem alap-, mester-, vagy szakirányú képzésén, esetleg doktori iskolájában. 

Pályázni legalább jó, azaz 4-es minősítésű diplomamunkával lehet. A nevezéseket március 31-ig várják az IAB Hungary dedikált aloldalán.

Az online űrlapon minimális információt kell megadni annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebb legyen a jelentkezés. A kitöltéshez a szerző és a konzulens adatain kívül szükség lesz a dolgozat legalább 400 karakteres leírására, továbbá a dolgozat feltöltésére PDF formátumban, maximum 100MB-os méretben. Segítséget ezen az emailcímen keresztül lehet kérni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…