2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Spirituális koncert Miskolcon

Hindu bhajanokat zenésít meg, spirituális dalokat ír és rendszeresen előad együttesével Eostar Kamala, aki most hazalátogat, hogy koncertet adjon szülővárosában Miskolcon.

A Kaliforniában élő magyar zenész egyéni stílusa  összeolvad a magasabb tudatállapotokkal, ugyanakkor táncra inspirálja a hallgatókat. Szándéka, hogy ez a transzcendentális hangzás rezonáljon az emberek szívének legmélyén, és örömteli állapotba hozza őket az eksztatikus ének és tánc által. A jógaoktató zeneművész koncertjét december 16-án hétfő délután 5 órakor a II.Rákóczi Ferenc Könyvtár előadótermében láthatják/hallhatják az érdeklődők.

 
Eostar alapító tagja volt az Oregon állambeli spirituális világzenei együttesnek, amelynek neve „Fearless Love” , vagyis félelem nélküli szeretet volt. Eostar ezzel a zenekarral két CD-t adott ki: „Devotion” és „Rose and Lotus” címmel. Eostar 2010-ben Kaliforniába költözött, és Marhias Pailas gitárművésszel megalapította a „WEB of ONE” (Az Egy Hálója) nevű spirituális rock zenekart. A WEB of ONE -nal rendszeresen turnézik az USA-ban és Magyarországon is bemutatkozott már 2010-ben, mint duo Mathias Pails-szel, és 2012-ben Bende Zsolttal. A WEB of ONE -nal 2013-ban új CD-t adott ki, melynek címe „West Coast Alive”.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek