2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Spanyolnátha hírek

Spanyolnátha hírek

Spanyolnátha hírekSPN könyvekkel nyílt a Miskolci Galéria Múzeumi boltja

A február 20-án megnyílt Múzeumi boltban (Miskolc, Rákóczi u. 2., főbejárat a Széchenyi u. felől) mutatta be a Spanyolnátha Könyveket lapunk főszerkesztője, Vass Tibor. Az SPN Könyvek mellett a bolt kínálatában szerepelnek a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum katalógusai, kiadványok, filmek, múzeumi ajándéktárgyak. A rendezvényen debütált az SPN CsomóPont logója, melyet Puskás Balázs, lapunk webszerkesztője tervezett.

Nyerjen ingyenes részvételt az Író Akadémia kurzusára!

A Spanyolnátha és a Magyar Író Akadémia együttműködésének köszönhetően „előfizetőink”, azaz Hírlevelünk olvasói közül egy fő térítésmentesen vehet részt az Író Akadémia Az írás, ami meg is jelenik – szerkesztők mesterkurzusa című képzésén. A lehetőséget azon, február 25-ig regisztrált SPN-Hírlevél olvasók között sorsoljuk ki, akik a következő két kérdésre február 25-e éjfélig helyesen válaszolnak: 1. A HogyÖt, az ötéves Spanyolnátha művészeti folyóirat antológiája című kötet hanyadik a Spanyolnátha Könyvek sorozatában? 2. Mi a Spanyolnátha Kertfesztivál-programsorozatának pontos neve? A válaszokat a Spanyolnátha Könyvek címére (spn@spanyolnatha.hu) várjuk.  Továbbá minden helyesen válaszoló „előfizetőnk” közel 30% engedményt kap a mesterkurzus részvételi díjából.

 

Friss írások a HálóRovatokban

A HálóLeányban Vass Nóra a tél szépségeiről — „Lelkes lapátolás, szomszédpálinka. Kert gyönyörű. Fák, bokrok bundában. Ragyognak.”; a HálóZaccban Berka Attila az igazi arcokról — „Az igazi arcára lenne szükséged végre, mondanád neki, talán mondtad is, kár, hogy nem emlékszel, nem érzed a szádban a mondás utóízét…”; míg a HálóWattsban Székelyhidi Zsolt arról ír, hogy hogyan változtathat meg bennünket a zene — „Hallgatom ezt a minimalista zenét az Audiofetish tollából, és azon tűnődöm, hogy mi történik velem.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…