2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Seregnyi láb egy ritmusra – Tánc VB Pécsett

Izgalmasan telik a november, hiszen napról napra közelebb kerülünk a Standard Táncok Formációs Világbajnokságának dátumához. Még a messzi Mongóliából is érkezik versenyző, a szervezők kiemelkedően magas színvonalú bajnokságra számítanak.

A november 24-én megrendezésre kerülő Standard Táncok Formációs Világbajnoksága a táncvilág legrangosabb összecsapásának számít, és immár második alkalommal kerül rá sor hazánkban, Pécs városában.

Egyre több részlet derül ki a rendezvényről: jelenleg 16 formáció jelentkezett be a világ legkülönbözőbb pontjairól, a műsorvezetői szerepet pedig idén is Ördög Nóra tölti be. Exkluzív fellépőként a méltán világhírű táncospárt, Andrea Silvestrit és Váradi Martinát köszönthetjük, akik egyedi műsorral kápráztatják el a nézőket, miközben az élőzenét a VoiSingers csapata biztosítja. A világbajnokság másnapján kerül sor a SZIGO Kupa Felnőtt-Ifjúsági Latin, Junior Tíztánc, Senior Latin Ranglistaverseny és Klubközi Táncversenyre, amelyre szintén szeretettel várják a táncsport szerelmeseit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek