2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF

Részleges nyitás a könyvtárakban

A miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára 2021. április 12-től újra várja olvasóit – bár egyelőre csak részleges szolgáltatásokkal. A könyvtár honlapján (www.rfmlib.hu) elérhető katalógus segít a kölcsönözhető dokumentumok kiválasztásában. Az elektronikusan vagy telefonon leadott igénylés visszajelzése után, a megbeszélt napon lehet átvenni a kért dokumentumokat az adott könyvtár bejáratánál. Az igényeket leghamarabb április 12-én adhatják le az olvasók, a kért dokumentumokat (maximum 10 darabot) leghamarabb április 13-án, kedden lehet átvenni. A kölcsönözhető példányokat az olvasójegy bemutatása után adja ki a könyvtár. A korábban kölcsönzött, visszavinni kívánt könyveket bárki leadhatja névvel és az olvasójegy számával ellátva. A visszavett könyveket 72 órára elkülöníti a könyvtár, csak ezt követően lehet újra kölcsönözni.

A lejárati határidőket a részleges szolgáltatások ellenére április 30-ig automatikusan meghosszabbítja a könyvtár, késedelmi díjat továbbra sem számolnak fel, az eddig keletkezett összegek tovább nem növekednek.

A kölcsönzésekről, lejárati határidőkről a kolcsonzes@rfmlib.hu e-mail-címen, a könyvtári szolgáltatásokra vonatkozóan a rakoczi@rfmlib.hu címen érdeklődhetnek. Telefonon (46/503-120) és a honlapon található online chat fórumon naponta reggel 8-tól délután 4 óráig válaszolnak az olvasók kérdésére a könyvtárosok.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Libamájkrém leves hozzávalók: 15 dkg libamáj, tejszín, 2 cikk fokhagyma, étkezési keményítő, pattogatott kukorica, őrölt fehér bors…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum