2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Rajzpályázat

A LEGTERMÉSZETESEBB JÁTSZÓTÉR – A TERMÉSZET MAGA! címmel Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat rajzpályázatot hirdet a megyében élő óvodások és általános iskolai diákok számára.

1847_0.jpg

A 2018. év a CSALÁD éve, mely gondolathoz kapcsolódik az önkormányzat által meghirdetett KÖRNYEZETVÉDELMI pályázat. Mit jelent számodra a család, hogyan élnek a családok a természetben / a természettel? Hunyd be a szemed, képzeld el és rajzold le nekünk a családok és az őket körülölelő természet egységét!

A pályázati feltételek: A4-es méretű pályaműveiteket várjuk, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.). Kérjük, hogy a számodra legkedveltebb technikai megoldással mutasd meg azt, hogy a család maga a természet!

Kategóriák:
1. óvodás gyermekek,
2. általános iskola alsó tagozatos tanulói,
3. általános iskola felső tagozatos tanulói.

Díjazás: a legötletesebb rajzpályázatok készítői között értékes tárgyjutalmak, továbbá Decathlon-utalványok (kategóriánként: 1. helyezett 30 ezer forint, 2. helyezett 20 ezer forint és 3. helyezett 10 ezer forint értékben) kerülnek kiosztásra.

Benyújtási határidő: 2018. május 31.

Az elkészült alkotások hátoldalára kérjük, írjátok oda: neveteket, életkorotokat, lakcímeteket, iskolátokat és felkészítő tanárotok nevét, elérhetőségét.

Kérünk benneteket, hogy pályázati műveiteket juttassátok el a következő címre:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

3525 Miskolc, Városház tér 1.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a klimastrategia@hivatal.baz.hu e-mail címen tehetitek fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…