2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

„A fegyelmi eljárástól a hegymászásig…

avagy az iskolai konfliktusok kezelésének új lehetőségei” címmel rendezett ma szakmai konferenciát és módszertani bemutatót a Magyar Köztársaság Belügyminisztériuma és a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara.A Belügyminisztérium, mint projektgazda, konzorciumi partnereivel – a Miskolci Egyetemmel, az Igazságügyi Hivatallal, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságával, a Baranya megyei és Jász- Nagykun- Szolnok megyei Kormányhivatalok Munkaügyi Központjai – együtt valósítja meg a TEtt programot, azaz a Társadalmi Megújulás Operatív Program 5.6.2 intézkedés 10/1-2010-0001 kódszámú „A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása” kiemelt projektjét, röviden a TEtt-et.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A PROJEKT CÉLJA ÉS CÉLCSOPORTJA
A kiemelt projekt célja a társadalom perifériájára került, kirekesztett rétegek számára a társadalmi befogadás megalapozása. A program három pillére: a gyermek- és fiatalkori bűnözés csökkentése, megelőzése,a bűncselekmények áldozatainak segítése, az áldozattá válás megelőzése,  bűnelkövetők társadalmi és munkaerő-piaci visszailleszkedésének elősegítése.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…