2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Pályázat a Civileknek

MEGJELENT AZ AVASI HORIZONT HELYI KÖZÖSSÉG LEGÚJABB PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázni lehet a Közösségi szinten irányított helyi fejlesztések – angol elnevezésén Community-led local development (CLLD) – megvalósítására. Az Avasi Horizont Helyi Közösség a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott „Civil szervezetek infrastrukturális fejlesztéseinek támogatása” című pályázati felhívás keretében 500 ezer és 5 millió forint közötti, vissza nem térítendő támogatást biztosít a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A felhívásra Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok, a Magyarország területén alapított és miskolci székhellyel/telephellyel rendelkező közalapítványok, jogi személyiségű civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot.
A támogatás célja a civil működés infrastrukturális feltételrendszerének megerősítése, amelynek eszközei a civil szervezetek, ezen belül a hátránnyal élőket támogató szervezetek működését segítő eszközfejlesztés. Fontos, hogy a pályázók a projektek helyszínéül a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában meghatározott akcióterületet jelöljék meg.

Az infrastrukturális fejlesztéseket célzó, összességében 10 millió forint forrásalapot kínáló felhívás európai uniós támogatással, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Bővebb információ a projektről és a pályázati lehetőségekről a www.avasclld.hu oldalon található.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum