2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Miskolcon

A Belügyminisztérium Közszolgálat-fejlesztési és Stratégiai Főosztálya, az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Miskolci Szakképzési Centrum közös szervezésében, a Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziumában 2018. április 18-20. között rendezi meg a vízügyi szakmacsoport Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét.
A vízügyi OSZTV írásbeli  elődöntőjéből 16 versenyző került  a döntőbe, akik szóbeli és gyakorlati feladatok megoldásával mérik össze tudásukat. A döntőbe jutott diákok 6 iskolából (Baja, Nyíregyháza, Barcs, Szolnok, Szeged, Békéscsaba) érkeznek Miskolcra.

A döntő végén záró rendezvény keretében eredményt hirdetnek,  átadják az okleveleket, díjakat valamint a szakmai vizsgatevékenységek alóli mentesítő igazolásokat.

A díjátadó rendezvény időpontja:  2018. április 20.   10 óra

Helyszín:                                            a Miskolci SZC Kós Károly Építőipari Szakgimnáziuma (3527 Miskolc, Latabár Endre u. 1.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…