2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Odavágás a könyvpiacnak

A 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2016. április 21-én mutatja be Alcser Norbert — a Publio Kiadó tulajdonosa — Odavágunk a Könyvpiacnak! – Szerzői kiadás a Publio szemével című könyvét.
A Publio Kiadó ötödik éve ad lehetőséget olyan íróknak, akik nem a hagyományos kiadói rendszerben kívánják megjelentetni könyveiket, hanem gyorsabb és rugalmasabb lehetőséget keresnek. A Publio jelenleg a legnagyobb hazai szerzői kiadásra szakosodott kiadó, 750 szerző több mint 1500 könyvét jelentette meg.

Alcser Norbert könyve a Publio alapításától írja le a kiadó történetét, fejlődését, jelenlegi működését, miközben megtudhatjuk milyen lépéseken keresztül juthat el az író a kész könyvig.

Az Odavágunk a Könyvpiacnak fontos és érdekes olvasmány mindazok számára, akik szeretnék közelebbről megismerni a szerzői kiadás jelenlegi hazai helyzetét.

„A könyvkiadást nem a becsődölő nagyobb kiadók és könyvértékesítők fogják tönkretenni, hanem a több mint 50 éve változatlan üzleti modell és az ehhez való görcsös ragaszkodás.” – olvasható a könyvben.  

A Publio Kiadó a könyvfesztiválon a Millenáris D épület 14-es standjánál képviselteti magát, ahol Alcser Norberttel személyesen is találkozhat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek