2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

NYARALÁS MEGZENÉSÍTVE

Miközben Sanyi és Méjhem karrierjének alakulását követed, szerezd be a Hegy’ bérletedet last minute áron május 31-ig, hogy te már biztosan a kedvenc zenekaraiddal és a legjobb haverjaiddal nyaralhass Tokajban – itt garantáltan nem azokkal kell buliznod, akiket minden partyn látsz, és a zenék sem az elkoptatott slágerek lesznek, hiszen a megzenésített nyaralásodra több mint 200 fellépő készül.

Júliusban a Hegyalján lép fel többek között a Stereo MCs, az Everlast, a Parov Stelar Band, a Pendulum, az Alphaville, az Enter Shikari, a Broken Note, a Black Sun Empire, a Danko Jones, az Engine-Earz, a Skindred, a Biohazard, a Sonata Arctica és a Suicide Silence.
A világsztárok mellett a magyar zenei élet színe-java is veled nyaral Tokajban: jön a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a 30Y, a Carbonfools, a Nemjuci, a Copy Con, az Anima Sound System, Vad Fruttik, Palotai, Cadik és még sokan mások. Minden energiádra szükséged lesz a koncertek után is a Hegy’en, amikor a stafétabotot a DJ-k veszik át: az IN-MEDIO bulihelyszínén a Compact Disco és a magyar éjszakák új királynője, Julia Carpenter felel majd a hangulatért, míg az AXE sátrában a nappal regnáló angyalok után olyan neveké lesz a főszerep, mint Bárány Attila, Hamvai P.G., vagy DJ Junior.
Ha te sem szeretnél lemaradni az akciós Hegy’ bérletről és a több mint 200 világsztár és a magyar kedvencek koncertjeiről, nappali tagozatos diákként az egyetemi értékesítőknél június 30-igközel 40% kedvezménnyel, mindössze 14.900 Ft-ért válthatsz belépőt. A Tisza-parti megzenésített vakációra a last minute áras belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’ oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek