2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„Nulladik óra” a Kaffkában

"Nulladik óra" a KaffkábanA miskolci Kaffka Margit Általános Iskola 50 éves. Nagy az izgalom, hiszen szeretnék méltón megünnepelni ezt a kerek évfordulót, ezért az iskola vezetése elhatározta, hogy nem csupán egy napon hanem a jövő márciusban tartandó záró gáláig minden hónapban találnak alkalmat arra, hogy érdekes színfoltokat teremtve emlékezzenek, ünnepeljenek, – mesélte Mezeiné Varga Éva igazgató a sajtónyilvános bemutatón.

Ilyen volt például ez a mai "Nulladik óra", amellyel az eseménysorozat kezdetét vette. Az apropója pedig az, hogy ez az iskola mindig támogatta, segítette, s segíti azokat a tanulóit akik hírnevet szereznek az alma materüknek valamilyen területen. Az Országos Gokart Bajnokság 3. helyezettje lett az idén Hercsik Vince/10/.
A gyerekek az iskola udvarán gyülekeztek, és megnézhették, beleülhettek iskolatársuk, aki a Top Motorsport versenyzője, Maranello vázra épített, Maxterino motoros versenygépét, és az eddig elnyert számtalan serleget. Találkozhattak Száva Márton edzővel aki maga is sokszoros Országos bajnok volt.
Vince egy évvel ezelőtt kezdett gokartozni, és itt meg is köszönte az iskola tanárainak a támogatást, segítséget. Az edzője szerint nagyon tehetséges, jó eredményeket érhet még el, mert nagyon komolyan veszi mindazt amit csinál. Az iskolatársak faggaták a kis veresenyzőt, aki az eredményekről szerényen, de a versenyről, a sportról, a gokartjáról nagyon szívesen mesélt.
Kép és szöveg:

-obe-

"Nulladik óra" a Kaffkában 

"Nulladik óra" a Kaffkában

"Nulladik óra" a Kaffkában

"Nulladik óra" a Kaffkában

"Nulladik óra" a Kaffkában

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…