2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Nálatok laknak-e plüssállatok?

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy

 Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy! Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat. A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén.

„Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat” – kezdte Sipos Peti.

„Mi az élő koncertjeink helyszínein várjuk országszerte a plüssöket, ahol a buli egy adott pontján arra buzdítjuk a közönséget, hogy dobálják fel a színpadra a játékokat. A felajánlásokat folyamatosan gyűjtünk majd, és év végén egy gyerekeket segítő szerveztetnek adjuk át. A koncertek listáját a Facebook oldalunkon frissítjük, és reméljük sok emberhez eljut majd a felhívás!” – tette hozzá az énekes.

 

Nézd meg az akció kisvideóját az aktuális koncerthelyszínekkel: https://youtu.be/KKXpsqfy-PU

 

Az Irigy Hónaljmirigy hivatalos FB oldala: https://www.facebook.com/mirigy/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…