2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Múzeumok éjszakáján tunéziai utat nyertek

FANTASZTIKUS TUNÉZIAI UTAT NYERTEK A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA JÁTÉKON

Immár második éve töretlen népszerűségnek örvend az ország egyik legizgalmasabb nyereményjátéka, amelynek keretében a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából a szerencsés nyertes és partnere elutazhat a kulturális örökségeiről és múzeumairól is híres országba. A tunéziai nyeremény utat 2019. június 22-én Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a Szépművészeti Múzeumban adta át a boldog nyertesnek.

A tavalyi sikeres együttműködést követően a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal idén is kiemelt partnere a Múzeumok éjszakája rendezvénysorozatnak. Az esemény Facebook-oldalán meghirdetett 7 napos játék során feltett 7 kérdésre 9100 válasz érkezett. A tavalyi játékhoz hasonlóan, idén is már egyetlen helyes hozzászólás elegendő volt ahhoz, hogy részt vegyünk a fődíj sorsoláson. Így aki meg tudta válaszolni azt a kérdést, hogy melyik tunéziai városban található a világ harmadik legnagyobb római kori amfiteátruma, esélyt kapott a mesés nyereményre.

Ebben az évben az utazás és a digitalizáció kiemelt tematika jegyében az esemény szlogenje az #UtazásÉlményMúzeum volt, ami arra buzdítja az utazni vágyókat, hogy a külföldi nyaralást minden esetben kössék össze valamilyen kulturális programmal. A kulturális élményeken keresztül szélesebb betekintést kapunk az ország történelmébe és könnyebben megértjük annak hagyományait. Tunézia kitűnő választás lehet mindazoknak, akik nem elégednek meg csupán a finom homokkal borított tengerparttal, hanem a fürdőzés mellett egy gazdag történelmű nép vendégszeretetét is élvezni szeretnék, és szívesen ismerkednének az egzotikus ország különleges szokásaival, kultúrájával, gasztronómiájával.
A fiatal, budapesti nyertes a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatalnak köszönhetően másodmagával 8 napot tölthet el a Földközi-tenger gyöngyszemének becézett üdülővárosban, Sousse-ban.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum