2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Molyok lepik el a könyvtárat!

A moly sajátos élőlény. Nagy tömegben ritkán mozog, de a napnál is világosabb, hogy ahol egy van, ott előbb-utóbb több is lesz. Április 2-án egy egész csapat lepi el a Tompa Mihály Könyvtárat! Bár természetesen könyvmolyokról van szó, a bejelentett akció nem veszélyes a könyvekre, sőt…
A Martin-kertvárosi könyvtárban tartja ugyanis tavaszi találkozóját a Borsodi Molyklub április 2-án, szombaton délután 3 órától. A könyvmolyok virtuális világa azzal a céllal szerveződött, hogy legyen egy hely, „ahol az emberek megbeszélhetik olvasmányaikat, és mások javaslatai alapján kiválaszthatják a következőt”. Lehet, hogy ez ismerős? Pont úgy hangzik, mint egy könyvklub bemutatása – vagy mint amikor ismerősök (esetleg ismeretlenek) beszélgetni kezdenek a könyvtárban.
Az internet mellett így hamar egymásra találtak a való világban is a könyvmolyok. A borsodiak már közel 4 éve rendszeresen találkoznak, a könyvek és mindenféle könyves információk ajánlásán, megosztásán is túlmutató ismeretségeket szőve. Most pedig beköltöznek igazi otthonukba, ahol a legközelebb lehetnek a könyvekhez: a könyvtárba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek