2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Megkezdődtek a Társasjátékos Olympia selejtezői! Társasjátékozz és év végére már olympikon lehetsz!

Megkezdődtek a Társasjátékos Olympia selejtezői! Társasjátékozz és év végére már olympikon lehetsz!

2019-ben is megrendezésre kerül a Társasjátékos Olympia a Nebuló XXI. Alapítvány szervezésében. A cél a társasjátékozás ismertségét és elismertségét tovább növelni és egyre több érdeklődőt bevonni a társasjátékozásba.  

A gyakorlott társasjátékosok mellett eséllyel indulhatnak azok is, akik a társasjátékokkal csak most ismerkednek – különös tekintettel a középiskolásokra  –hiszen nem lehet tudni, hogy kiben rejlenek a modern társasjátékozáshoz szükséges kompetenciák, képességek.
A selejtezők országszerte zajlanak az év során társasjátékos klubokban, egyesületekben, és a társasjátékos szórakozóhelyeken. A GameRelation alkalmazás (www.gamerelation.hu) -segítségével bárki megtalálhatja a lakóhelyéhez közeli társasjátékos helyeket.
A potenciális Társasjátékos Olympiai játékok között vannak egyszerűbb parti, illetve családi játékok, pl. Dobble, Azul, Carcassone, de összetett stratégiai játékok is, mint például a Kasza vagy a Concordia.

A 2019. november 24-én a VIII. Társasjátékok Ünnepe®-n kerül sor az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztóra.

Reméljük, hogy életkortól függetlenül minél többen kedvet kapnak és kipróbálják magukat (akár) több társasjátékos versenyszámban is! Sok sikert és társasjáték-élményben gazdag versenyszezont kívánunk!

A Társasjátékos Olympia Szabályzata itt érhető el: http://nebuloalapitvany.hu/szabalyzat2019/

Rövid összefoglaló film a tavalyi döntőkről: https://www.facebook.com/gamerelation/posts/2250590905001319

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…