2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kutató teamek az Egyetemen

A Miskolci Egyetem és az Innocenter Kft. közös pályázatának az „Interdiszciplináris kutatói teamek létrehozása és felkészítése a nemzetközi programokban való részvételre környezetbiztonsági kutatási területeken” (GEO-TEAM) TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0030 azonosítószámú projektje immár záró konferenciájához érkezett.

A projekt átfogó célja elsősorban az volt, hogy a Miskolci Egyetem nemzetközi kutatás-fejlesztési potenciálját növelje a környezetbiztonsági kutatások területén. Ezen átfogó cél megvalósítása érdekében a Miskolci Egyetem a projekt keretében három kiemelt célt fogalmazott meg:

a kutatások nemzetközi beágyazottságának növelése; a gazdasági szférával való együttműködés fokozása valamint a Miskolci Egyetem K+F+I feltételrendszerének javítása, a tudástermelés fokozása érdekében, azaz fiatal kutatók, doktoranduszok alkalmazása és bevonása a nemzetközi kutatásokba.

Hogy hogyan sikerült ezeket a célokat megvalósítani, milyen eredményeket értek el a projekt segítségével, erről hallhattak a konferencián a pályázat szakmai résztvevőitől.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek