2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Kreatív útmutató alkalmi táska készítéséhez újrahasznosított kávécsomagolásokból

Kreatív útmutató alkalmi táska készítéséhez újrahasznosított kávécsomagolásokból

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT?
Íme, egy ötlet arra, hogyan készítsünk valami igazán különlegeset, egy tetszetős alkalmi borítéktáskát újrahasznosított Lavazza kávécsomagolásokból. A nők körében messze a táska a legnépszerűbb kiegészítő. És ha a táska személyre szabható és egyedi, még nagyobb esélye van rá, hogy a rajongásuk tárgyává váljon.

A Lavazza most 25 kávécsomagolás segítségével biztosítja ennek lehetőségét. Szívesen meglepné valamelyik barátnőjét? Mit szólna hozzá, ha saját kezűleg készíthetné el a neki szánt karácsonyi vagy születésnapi ajándékot? Mivel a cég kávé csomagolása erős, fényes anyagból készült, amely kifejezetten alkalmas a megjelenést egyedi módon színesítő borítéktáska elkészítésére.

A táska elkészítésének nyolc lépését praktikus infografika ismerteti.

Az aranyszínű táskához Qualità Oro csomagolásokat, a színeshez pedig Crema e Gusto (Gusto Classico) és Qualità Rossa csomagolásokat használtunk, de mindenki az általa kedvelt színek szerint választhatja meg táskája anyagát.

A Qualità Rossa termékeknél a fehér fóliával borított külső csomagolást is felhasználtuk, amely könnyebb, de a normál csomagolással együtt alkalmas a feladatra.

Az elkészült alkotásokat az infografika alsó részén láthatják: a Qualità Oro csomagolásokból készült aranyszínű, és a fent említett egyéb csomagolásokból alkotott színes borítéktáskát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek