2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Könyvbemutató a Minoritában

A hétvégén lesz bemutatója annak az albumnak, mely a MISKOLCI MINORITA TEMPLOM-ról jelenik meg. A fotókönyv jelentősége nemcsak abban rejlik, hogy hiánypótló és a miskolci templomokat hasonló bemutatásra törekvő sorozat első kötete.

Az Éltető Lélek Alapítvány kiadásában megjelenő album egy 120 oldalas elegáns kiadvány lesz, amely elsősorban turisztikai szempontokat és művészi megfontolásokat követ. Feltárni egy épület rejtett kincseit, freskóit, olyan szegleteit, melyeket még a gyülekezet tagjai sem fedeztek fel maguknak, vagy elsiklanak szépségük felett, szabad szemmel alig kivehetők de a fotós, Takács József  örömmel mutatja meg a közönségnek. A kötet szerkesztője Dr.Várhelyi Krisztina, kivitelezője a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda.

A könyv bemutatója 2014. november 16-án délután 16 órától lesz a miskolci Minorita Templomban ünnepélyes keretek között. Az esemény meghívója mellékelve! Kérjük népszerűsítsék/népszerűsítsétek az alkalmat, amely egyben hagyományos Szent Erzsébet Napi jótékonysági rendezvény. A program védnöke Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és Dr.Ternyák Csaba egri érsek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek