2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Komár László Jótékonysági Emlékest a Nemzeti Sportcsarnokban

Komár László Jótékonysági Emlékest a Nemzeti Sportcsarnokban

A Magyar Elvis Klub  Komár László tiszteletére és emlékére jótékonysági koncertet szervez a budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban 2013. április 18-án. A befolyt összegből a klub a rock and roll énekesnek szeretne méltó síremléket állíttatni.

Az 1982-ben alakult Magyar Elvis Klub alapító tagja és tiszteletbeli elnöke volt Komár László. A régi barátok és a zenésztársak fognak most össze, hogy emlékezzenek Komár Lászlóra, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, ahol sok évtizede az első nagysikerű koncertet adta a Scampolo Együttessel. A koncert sztárvendégei a legismertebb és a legkülönlegesebb – évtizedek óta nem játszott – Komár dalokat elevenítik fel élőben. A est fellépői többek között Demjén Ferenc, Charlie, Szikora Róbert, Dolly Roll, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Benkő László, Torres Dani, valamint a Mystery Gang zenekar, Varannai István, Stark Ferenc, Pedro, Fly. A zenei kíséretért a budapesti Roll’ Skate Boogie zenekar felel. A műsor házigazdája B. Tóth László.

A rendezvény időpontja: 2013. április 18. 19 óra
A rendezvény helyszíne: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok  (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5)

Jegyek kaphatók, országszerte az Interticket hálózatán, vagy a jegy.hu online jegyiroda oldalán.

Az érdeklődők  további információkat a  www.elvisklub.hu honlapon, valamint a Magyar Elvis Klub facebook közösségi oldalán találhatnak.

Első Magyar Elvis Presley Barátok Klubja

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…