2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Kisiskolások rajzai a miskolci Városháza karácsonyi üdvözlőlapjain 2014-ban is!

Kisiskolások rajzai a miskolci Városháza karácsonyi üdvözlőlapjain 2014-ban is!

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is felhívással fordul az alsó tagozatos általános iskolásokhoz.
Az egyedülálló kezdeményezés célja az, hogy az idei karácsonyi üdvözlőlapok is különlegesek, egyediek, személyre szólóak legyenek.

Dr. Kriza Ákos polgármester ezért arra kéri az iskolák igazgatóit, hogy az alsó tagozatos tanulók olyan képeslapot rajzoljanak, amelyet szívesen postára adnának Karácsonykor. A munkák beérkezésének határideje: 2014.11.21.

A rajzokat a Polgármesteri Hivatal portájára juttassák el. (Miskolc, Hunyadi u.2. sz.). Továbbá kérjük, hogy a képeslap 10 x 21 cm-es méretben készüljön, amely lehet álló-vagy fekvő elrendezésű is.

A beérkezett rajzok közül szakértő zsűri fogja kiválasztani azt az ötöt, amelyeket végül képeslap formájában ad majd postára Dr. Kriza Ákos polgármester, az alpolgármesterek és Miskolc Megyei Jogú Város jegyzője.

A kiválasztott rajzok alkotói ajándékban részesülnek, a beérkezett képeslap-terveket a Városháza aulájában fogjuk kiállítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek