2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Kinyílik az iskolák ajtaja a gólyafiókák előtt

Színes és izgalmas programokkal várják a leendő kiselsősöket és szüleiket március második felétől a kazincbarcikai általános iskolák.
A Pollack székhelyintézménye és tagiskolái március-április hónapban szó szerint megnyitják kapuikat, hiszen a különböző rendezvényekkel meg szeretnék könnyíteni a családok iskolaválasztását és a pedagógusokkal való ismerkedést.

A programsorozat első állomása a beiskolázási szülői értekezlet lesz, melyre március 19-én 16.30-tól kerül sor; helyszín az Egressy Béni Művelődési Központ.
Ezt követően márciusban öt, majd áprilisban hat játékos, mesés, mozgásos, kézműves, zenés-táncos foglalkozásra várják a kicsiket. Minden tagiskola így szeretne egy csipetnyi ízelítőt adni intézménye széles és színes nevelési-oktatási palettájából, hogy a gólyafiókák és szüleik a lehető legtöbb tájékoztatást kapják meg.
A nyílt napok részletes programjairól és időpontjáról az óvodákban elhelyezett beiskolázási plakátokról, illetve az iskola honlapján (www.pollackiskola.hu) a Beiskolázás link alatt kaphatnak naprakész tájékoztatást.
Ugyanitt megtekinthető a feladatellátási-helyek beiskolázási körzete is.
A Tompa Mihály Református Általános Iskolában márciusban 24-én nyílt napot, majd 30-án beiskolázási és igazgatói tájékoztatót tartanak.
További beiskolázással kapcsolatos tájékoztatók Kazincbarcika város weboldalán érhetőek el; a 2015-ös esztendőben az elsősök beiratkozása április 16-17-én lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …