2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kézműves játszóház óvodásoknak a Dózsában

Báder Tibor pedagógus beszámolója
Az Ádám Jenő Általános Iskola Dózsa György Tagiskolájában február 15-én, szerdán 16 órától tartottuk meg első rendezvényünket, mely során a szülők és az ovis gyerekek megismerkedhettek iskolánkkal, valamint találkozhattak a leendő elsős tanítókkal is: Juhász Miklósné, Liptainé Szabó Mária, Gyenes Alinka és Báder Tibor pedagógusokkal.

A kézműves foglalkozás témájául a farsangot választottuk, mely sokrétű lehetőséget kínált a gyerekeknek.
Az aulában alsós tanulóink munkáiból kis kiállítást rendeztünk farsangi álarcokból. A kis ovisokat és szüleiket jelmezbe öltözött diákjaink és a leendő elsős tanítók fogadták, majd tagiskolánk vezetője, Pálkövi Zoltánné köszöntötte őket.
Ezután a másodikosaink farsangi műsorral teremtettek megfelelő hangulatot a játszóházhoz, ahol a picik gipszálarcok festésében, farsangi szemüvegek és farsangi álarcok készítésében lelhették örömüket.
A jól végzett munka után a megterített asztalokon pogácsa és tea várta a gyerekeket.
Hogy sikeres volt-e ez a kis délutáni program azt jól mutatta, hogy minden előkészített anyag elfogyott és a résztvevők mindannyian jól érezték magukat. Jóleső érzés volt látni a boldog arcokat, ahogyan a kis művüket mutatták egymásnak.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a következő, sportos, táncházas rendezvényünkre is, melyre február 29-én, szerdán 16 órától kerül sorra.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …