2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kezdődik a könyvtári egérvadászat!

Most jutalomért szabadulhatunk meg fölöslegessé vált számítógépes egereinktől, és ezzel a környezetünket is védjük! A miskolci Kaffka Margit Könyvtár Fekete Macskájának torkán minden rossz egér lecsúszik – a legtöbbet gyűjtők pedig a tapolcai bobpályán tehetik ugyanezt!

A számítógépes egerek élete is véges, jönnek újabb és újabb típusok, és bizony a vezeték, a csatlakozó sem bír ki mindent… Az így tönkrement vagy feleslegessé vált egér viszont veszélyes hulladéknak számít, nem lehet csak úgy kidobni. Ezt a gondunkat most úgy oldja meg a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Kaffka Margit Könyvtára, hogy jutalmat ad a legtöbbet begyűjtőknek!

A környezettudatosságot erősítő játék hivatalosan a Könyves Parkban, a könyvtár egész napos szabadtéri családi rendezvényén veszi kezdetét május 12-én, pénteken délután 2 órakor, és egészen május 28-áig tart az egérvadászat. A több mint két hét alatt a Kaffka Margit Könyvtárban, nyitvatartási időben – hétköznaponként 10–18 óra között – várják, a használhatatlan számítógépes egereket. A könyvtár előtt ülő Kaffka könyvtár Fekete Macskája gyűjtőládába pedig bármikor el lehet helyezni a névvel, címmel, elérhetőséggel megcímkézett műanyag egeres zsákokat.

Fontos ráírni, hogy ki hozta az egeret, ugyanis a 3 legtöbbet gyűjtő iskolai osztály és az első 10 magánszemély, jutalmat kap: lecsúszást (sőt, lecsúszásokat!) a miskolctapolcai bobpályán! Az pedig minden résztvevő jutalma, hogy úgy szabadulhatunk meg a hulladéktól, hogy közben nem szennyezzük a környezetünket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek