2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Kettős ünnep könyvtárainkban

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség az idén 15. alkalommal hirdette meg a könyvtári szakma legátfogóbb, legtöbb intézményt és résztvevőt megmozgató rendezvénysorozatát, az Országos Könyvtári Napokat. Október 5-től 11-ig számtalan meglepetéssel, érdekes programmal várja az érdeklődőket – nem csak a beiratkozott olvasókat – a miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár is.

Könyvtárak az emberekért – Ünnepeljünk együtt! Ezt a kettős címet és minden napra valamilyen könyvvel, könyvtárral vagy a könyvtárossággal kapcsolatos témaajánlatot kapta a szervezőktől az idei, 2020. október 5-től 11-ig tartó Országos Könyvtári Napok. A könyvtárak természetesen nemcsak ezen a héten, hanem az év minden napján az embert szolgálják, viszont a most kínált programok ráirányítják a figyelmet az itt elérhető szolgáltatásokra, az információszerzés, az önművelődés, a szórakozás, a hasznos időtöltés számtalan könyvtári lehetőségére. A közös ünneplésre pedig egy kettős jubileum is okot ad: az idén 30 éves Informatikai és Könyvtári Szövetség most rendezi meg 15. alkalommal az Országos Könyvtári Napokat. A miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, valamint a megyében működő települési könyvtárak is számtalan előadással, könyvbemutatóval, kiállítással, játékkal, családi vetélkedővel, kézműves foglalkozással várják a vendégeket.

Kedvezmények

– Ha lejárt a kölcsönzési idő, és már nincs lehetőség a hosszabbításra, valamennyi tagkönyvtárunkban elengedjük a késedelmi díjat azoknak, akik október 9-én vagy 10-én visszahozzák a könyvtári dokumentumokat. (Csak azok kapják meg ezt a lehetőséget, akik eddig még nem éltek vele.)

– Október 9-én, 10-én és 11-én valamennyi tagkönyvtárunkban kedvezményes (100 Ft/félév) áron lehet beiratkozni (vagy a tagságot meghosszabbítani) .

– Ingyenes internethasználatot biztosítunk beiratkozott olvasóink számára október 11-én, Könyves Vasárnapon a központi könyvtárban (Miskolc, Görgey A. u. 11.) délelőtt 10-től délután 2 óráig.

A részletes programot a következő linken olvashatja: https://www.rfmlib.hu/hu/content/kettos-unnep-konyvtarainkban

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek