2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • „Kétszázhúsz felett” száguld a Borsodi Művészeti Fesztivál!

„Kétszázhúsz felett” száguld a Borsodi Művészeti Fesztivál!

A Neoton sztárjai, Malek Andrea és Tokody Ilona is fellépnek a Borsodi Művészeti Fesztivál nyolcadik napján, mely a vártnak megfelelően, nagy érdeklődés mellett zajlik.

Kedden négy helyszínen lesznek programok: Edelényben 18 órától a református öregtemplomban a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes Tokody Ilona lép fel. A világ egyik legjobb szopránénekesnőjének tartott művésznő a következő hitvallással áll Edelényben a közönség elé: “Híd vagyok a szerző és a közönség között, és ezt a dolgomat csak akkor tudom hibátlanul teljesíteni, ha egész életemet a zenének, az éneklésnek és a tanulásnak szentelem.”
A bánhorváti Kastélyparkban is izgalmas zenei élmény várja a közönséget: a Miskolc Dixieland Band koncertjének vendége az Ausztriában élő színész-énekesnő Malek Andrea lesz. A program szintén este 6 órakor veszi kezdetét, Kazincbarcikáról 17.30-kor indul BMF-es különbusz az előadásra.
Fél órával később Dubicsányban a Fignár Fesztivál Udvarban az Ethonofil zenekar kalauzolja el a közönséget a magyar népzene, a modern világzene és a jazz világába.
A nap záróeseménye Kazincbarcikán lesz, a Sportközpont szabadtéri színpadán a Neoton sztárjai lépnek fel igazi nosztalgikus hangulatot csempészve a kedd estébe. Az egykor igazi kultuszt teremtő együttes szinte az összes népszerű dalt elhozza Kazincbarcikára: így a Holnap hajnalig, a Nyár van, vagy a Kétszázhúsz felett című – a mai napig nagyon közkedvelt és generációkon átívelő – dalokat is az együttessel énekelheti a közönség.
A koncert 20.30-kor kezdődik, jegyek 1 600 Ft-ért válthatóak a helyszínen.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek