2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Karikatúra-kiállítás

Karikatúra-kiállítás„Látlelet- az elmúlt évek tükre” címmel nyílt kiállítása Teszák Sándornak és Török Tivadarnak augusztus 13-án a mezőkövesdi Közösségi Házban.

A tárlaton az érdeklődők betekintést nyerhetnek abba, hogy a két karikaturista hogyan látja a körülöttünk lévő világot, a magyar és külföldi politikát, társadalmat, a mindennapi életet.

A kiállítás elején Hegedűsné Majnár Márta, a Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. A bevezető gondolatok után Dorogi Ferenc képzőművész tartott szakmai megnyitót, amelyben kiemelte, hogy mind a két művész alkotásai egyben derűt, gúnyt, humort, élces hangulatot keltenek mindazokban, akik megtekintik a karikatúrákat.
A megnyitó ünnepség hangulatát emelte Nyikes Nikoletta és Dienes JÁnosné zenei, illetve irodalmi produkciója.
A mezőkövesdi Közösségi Ház emeleti kiállítótermében megnyílt tárlat szeptember 3-ig tekinthető meg.
 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…