2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak

Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak

Karácsonyi Koncert a KaffkásoknakA Diósgyőri Református Templomban hangulatos koncertet adott a Fráter Kórus, Regős Zsolt vezényletével a Kaffkás diákoknak. Regős Zsolt karnagy végigvezette a gyerekeket a dalokon keresztül a karácsonyi ünnep eseményein, s Jézus születése mellett beszélt a családról, szeretetről, békéről. A Fráter Kórus a karácsonyi dalok mellett jó hangulatú gospel dalokat adott elő a télről magyarul és angolul, és zárásképpen közösen énekelték a „Kis karácsonyt, nagy karácsonyt…” a templomban ünneplő négyszáz Kaffkás diákkal. Mezeiné Varga Éva igazgató megköszönte a kórusnak a hangversenyt, és mindenkinek szép ünnepet kívánt.

A Kaffka Általános Iskola diákjai visszatértek iskolájukba, ahol az udvaron a jubileumi ötvenes szám fenyőágakból kirakott képe várta Őket, és a meggyújtott gyertyák fényénél körben állva,közös énekléssel ünnepelték tanárok és gyerekek, az adventi időszakot.

Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak Karácsonyi Koncert a Kaffkásoknak

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek