2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Karácsonyi díszek asztalra, fára – a könyvtárakból

Karácsonyi díszek asztalra, fára – a könyvtárakból

Az elkövetkező néhány napban számos alkalmat kínálnak a karácsonyi díszek elkészítésére a miskolci könyvtárak. Hiszen advent utolsó vasárnapja idén 24-ére esik, így a készülődés már a harmadik gyertya meggyújtásának környékén eléri csúcspontját.


A sorozat a nagyobb díszekkel kezdődik: Balla Annamária virágkötő közreműködésével asztali vagy ajtódíszeket készíthetünk december 14-én, csütörtökön délután fél 5-től a Tompa Mihály Könyvtárban.
Szombaton, december 16-án két könyvtár is karácsonyváró programot szervez: a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületében karácsonyi díszek készülnek majd a Mesebirodalomban délelőtt 10-től egészen délig. Ugyanekkor (pontosabban már 9 órától) a Petőfi Sándor Könyvtár is kinyit, és hópelyhes fejtörőkkel, Mikulás-bingóval, ünnepi kézműveskedéssel várják a családok apraját és nagyját.
Hétfőn Szentcsalád készítésével ér véget a József Attila Könyvtár ajándékkészítő sorozata. A könyvtári adventi készülődés zárásaként pedig – ugyancsak december 18-án – újra asztali díszek készülnek majd délután fél 5-től, a Kaffka Margit Könyvtárban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…