2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Karácsonyi adományosztás

Idén karácsonykor 3500 családnak segít a megyében a Magyar Vöröskereszt. Az 5 kg-os tartósélelmiszer-csomagok egy részét az adventi időszakban szervezett gyűjtőakciók adományaiból állítják össze a Szervezet munkatársai.
Tartósélelmiszer-csomag osztása Miskolcon és környékén:

december 15. – Avas

december 16.  – Pereces

december 20. – Felső-, Alsózsolca

december 22. ­– Győri kapu

Segélykérelmek alapján a Szervezethez adományként eljuttatott ruhákat, játékokat és tartóscikkeket is kiosztják megyeszerte területi képviselőink.

A Szeretet Sütigyár mézeskalácsai nagy örömet okoznak a családoknak. Osztásuk folyamatosan történik. Legközelebb a december 19-ei (9 óra – Miskolc, Győri kapu 123.) kenyérosztáskor kapnak a rászorulók a pékáru mellé újabb süteménnyel teli dobozokat.  

December 19-én 12 órától kezdődik Encsen a „Gyerekszáj program” idei záró eseménye.

Az Amerikai Ház alapítvány tá mogatása révén 268 rászoruló nagycsaládos kapott hetente két alkalommal 1 kg kenyeret és 2 liter tejet Encs térségében. Ez 2016-ban mintegy 40 millió forintba került. A szétosztott élelmiszereket a térség sütödéitől és tejipari vállalataitól rendelte a Magyar Vöröskereszt. Ezzel is támogatva a helyi munkaerőpiacot.

A MISKOLCI JÁRÁSBÍRÓSÁG ÉS TÖRVÉNYSZÉK GYŰJTÉST SZERVEZETT A MAGYAR VÖRÖSKERESZT SZÁMÁRA. ADOMÁNYUKAT Dr. CSAP ISTVÁNNÉ, A JÁRÁSBÍRÓSÁG BÍRÁJA 2016. DECEMBER 20-ÁN 12.30-KOR ADJA ÁT KÖZPONTUNKBAN (Győri kapu 123).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek