2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jubileumi záró konferencia

„A civitate Miskolc ad astra” címmel rendezte meg jubileumi tanévét záró konferenciáját a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara június 28-án, csütörtökön délelőtt 9.30-tól az egyetem jogászépületének (A/6) XXI-es előadójában.
A rendezvény lehetőséget ad visszaemlékezni a miskolci jogászképzés kezdeteire, s összefoglalni egyúttal 3 évtized eredményeit is. A valódi siker a volt hallgatók életpályája – a konferencia meghívott előadói néhányan közülük lesznek. A volt hallgatók eredményei valódi bizonyítékai annak, hogy a jogi diploma olyan alap, amelyre nyugodtan építkezhetünk, s olyan univerzális tudást nyújt, mely kiinduló pontja lehet a legkülönfélébb területeken – így a közigazgatás, az igazságszolgáltatás, a gazdaság, a média vagy nemzetközi téren – elért sikereknek. Ezek reprezentánsaiként szólalnak meg a Miskolcon végzettek közül többen.

A konferenciára ezúton is tisztelettel invitálják Ön és/vagy szerkesztősége Munkatársát a szervezők. A kapcsolódó közleményt és a konferencia programját csatolva küldöm szíves felhasználásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek