2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • JÓSZOLGÁLAT-DÍJAT KAPOTT A SZIMBIÓZIS ALAPÍTVÁNY KÖZÖSSÉGE!

JÓSZOLGÁLAT-DÍJAT KAPOTT A SZIMBIÓZIS ALAPÍTVÁNY KÖZÖSSÉGE!

A Twickel- Zichy Mária Terézia Alapítvány által létrehozott díjat idén, negyedik alkalommal adták át azoknak a jelölteknek, akik példaértékű szociális munkát végeznek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a szociális területen jelölt 814 szervezet közül méltónak találtak bennünket a megtisztelő elismerésre!

A Twickel- Zichy Mária Terézia Alapítvány által létrehozott díjat idén negyedik alkalommal adták át azoknak a jelölteknek, akik példaértékű szociális munkát végeznek. Köszönjük a hét nagy segélyszervezetből álló szakmai zsűrinek, valamint Barabás Éva és Molnár Ferenc „Caramel” nagyköveteteknek, hogy bizalmat szavaztak alapítványunknak.

A díj elnyerésével 2 millió forint összegű anyagi elismerés is jár, melyet a megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő munkatársainak értékteremtő foglalkoztatására, valamint „Korai fejlesztési és kommunikációs központ” kialakítására fordítunk.

A jószolgálati küldetéshez hűen, jövőben is azon fogunk fáradozni, hogy szakmai munkánkkal jobbá tegyük a körülöttünk lévő világot!

http://www.joszolgalatdij.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek