2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Jónak lenni jó! – Gyermekek is segítő kezet nyújtanak kortársaikért

Jónak lenni jó! – Gyermekek is segítő kezet nyújtanak kortársaikért

A közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági programjához  idén a gyerekek is csatlakoznak, hiszen a segítő szándék nem korhoz kötött! Doncsev Angéla még csak 10 éves, de máris olyat tett, amiről sok felnőtt is példát vehetne:ecsetet ragadott és festeni kezdett, hogy felajánlásával hozzájárulhasson az adománygyűjtés sikeréhez.
Bár Angéla még csak 10 éves,máris különleges tehetséget mutat a festészetben. Van azonban egy kép, amelyet nem csak a szórakozás miatt készített el: egyik kedvenc csendéletén a piros különleges árnyalatai mellett, valósághűen ábrázolja a kancsó és a tök formáját is. A kép, amely egy 10 éves kislány tehetségét tükrözi vissza, tökéletesen megállja helyét bármelyik lakásban, vagy akár egy kiállításon is. A festményre egészen december 13-ig lehet licitálni, megvásárlásával támogatjuk a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját.

De nem csak Angi az egyetlen, aki úgy érezte, segíteni szeretne kortársainak. Hoksz Attiláért, a Fölszállott a Páva szólótáncosáért egyszerre izgul az egész ország. A nehéz sorsú, négy gyermekes családból érkezett fiú, hét órát utazik, hogy a december 13-i műsorban produkciójával ő is hozzájáruljon a gyűjtés sikeréhez.

Lugosi Dániel „Ali” klarinétos − a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsorának, a Virtuózoknak közönségnyertese −, is részt vesz a Jónak lenni jó! műsorfolyamában. Produkciójával és ajándékcsomagokkal szeretne kedveskedni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hátrányos helyzetű gyermekeinek a vasárnapi programok egyik helyszínén.

Az adománygyűjtés még nem ért véget, akár egyetlen üzenet elküldésével bárki támogathatja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját. A közmédia december 13-án egész napos műsorfolyammal és helyszíni kapcsolásokkal jelentkezik, ahol nyomon követhetjük, adományunk hogyan járult hozzá a sikerhez!

Részletek és információk: http://www.mediaklikk.hu/jonaklennijo/

Adhat vonal: 13600/05 egy telefonhívás = 250 Ft
Adomány számlaszám:  OTP BANK 11794008 – 20022002
IBAN: HU93 1179 4008 2002 2002 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek