2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Játékos Fantom-jubileum

Immár lassan tíz éve, hogy a Madách Színház megtartotta a világ egyik legsikeresebb musicaljének, Az Operaház Fantomjának a magyarországi bemutatóját. Hogy méltóképpen ünnepeljék meg az évfordulót, a színház a május 30-ai születésnapra ünnepi előadást szervez. Az eseményre a belépőjegyek már hetekkel ezelőtt elfogytak, de most a „későn kapcsolók” is lehetőséghez jutottak – ahhoz, hogy két-két belépőjegyet nyerjenek, elég csupán részt venni a Madách Színház kreatív játékain.

Három különböző játékot írtak ki a szervezők, melyből az első csak a legfanatikusabbaknak való. Az „Imádlak, Fantom!’ jeligével kiírt feladatot ugyanis az tudja sikeresen abszolválni, aki a lehető legtöbb alkalommal látta eddig élőben a budapesti Az Operaház Fantomját. Azok közül, akik a teljesítményüket szkennelt jegyekkel is tudják igazolni, a legtöbb belépőt beküldő rajongó két jegyet nyer a jubileumi előadásra.

A másik két játékban azok is egyenlő eséllyel indulnak, akiknek eddig nem, vagy kevesebbszer volt szerencséjük a Fantomhoz. Azokhoz ugyanis „csak” ötletesen fényképezni vagy írni kell.
„A Fantom, ez a titokzatos lény rég bennem él!” jeligével a vállalkozó szelleműek megtalálhatják itt is a Fantom híres fehér álarcának fényképet, melyet felhasználva önmagukat kell megörökíteni egy minél szellemesebb élethelyzetben.
A harmadik játék – „Te hogyan folytatnád?” – feladataként pedig a tollal-billentyűzettel jól bánó vállalkozók írhatják meg öt-tíz sorban Az Operahát Fantomja folytatásának összefoglalóját.

A jegyeket, a történeteket, valamint a fényképeket május 24-éig lehet beküldeni a fantom10@madachszinhaz.hu email címre. A fotók és cselekmények közül Az Operaház Fantomja címszereplői, azaz Csengeri Attila, Posta Victor és Sasvári Sándor választják ki tizenöt-tizenöt legjobbat. A továbbjutók május 27-én részt vehetnek egy exkluzív kulisszabejáráson, ahol találkozhatnak a darab alkotóival és szereplőivel – és itt sorsolják ki azt a három-három szerencsést, aki a továbbjutottak közül két-két belépőt nyerhet május 30-ára.

Mivel tehát még összesen hétszer kettő belépő gazdára vár, senki se habozzon szkennelni-írni-fotózni. A játékkal kapcsolatos további részleteket és fejleményeket a Madách Színház hivatalos Facebook-oldalán találhatják.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…