2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Ismét Magyarországon a holland Shirchadasj & band

A több, mint 25 éve hazánkban turnézó hatvanfős holland Shirchadasj & band gospel együttes ’Miracle – Csoda’ című egész estés műsorával idén is nyolc napos koncertsorozatra érkezik Magyarországra 2013. április 27. és május 4. között.

A jótékonysági turnét a kórus ötödik alkalommal szervezi közösen a Magyar Református Szeretetszolgálattal s idén a rendezvény bevételét a katasztrófahelyzetet átélt magyar családok javára ajánlották fel. A befolyt adományokból az MRSZ a bajba jutott családoknak nyújt segélyt és biztosít támogatást a helyreállítási munkákban.
A Shirchadasj & band már a rendszerváltás előtt is koncertezett Magyarországon, sokszor „a templom hátsó ajtaján keresztül” eljutva a közönséghez – akkor szerették meg végérvényesen országunkat, vendégszeretetünket és építettek ki életre szóló kapcsolatot keresztyén gyülekezetekkel. Az azóta elmúlt több, mint negyedszázad alatt minden évben hazánkba látogatnak, hogy koncertjeiken saját stílusukban, a gospel könnyed zenei műfaján keresztül dicsőítő dalokkal mutassák be azt az örömöt, amit Isten szeretetéből merítenek. Megvallják gyengeségeiket és őszintén beszélnek a nehéz pillanatokról is: szívesen társalognak koncert után a közönség tagjaival, és örömmel fogadják, hogy énekükkel valamint anyagi támogatásukkal is segíthetik a magyarokat. Azoknak is megéri elmenni egy koncertre, akik változatos, könnyed zenei stílusra, elgondolkoztató szövegre és művészi előadásmódra vágynak egy egész estét betöltő koncerten, a közönségre igazi lelki felfrissülés vár.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum