2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Iskolakóstolgató: táncház és sportverseny a Dózsában

Iskolakóstolgató: táncház és sportverseny a Dózsában

Játsszunk együtt! – ezzel a jelszóval rendeztek újabb iskolakóstolgató programot az Ádám Jenő Általános Iskola Dózsa György Tagiskolában.

A közelgő húsvét hangulatát megidéző kis és nagy nyuszik invitálták az ovisokat a különböző játékokra. A leendő elsős tanítók segítségével a kék és piros szalagos csapatok versenyeztek. A bemelegítő „Nyuszi boogie” és a hozzá kapcsolódó fogócska után kezdődhetett a versengés. A kisovisoknak először a nyuszik által elcsent tojásokat kellett visszaszerezniük, majd az óriások szétgurult gyöngyeit kellett összeterelniük, végül kötélhúzásban mérték össze erejüket. Mindenki nagyon örült az ügyességükért kapott kis ovis éremnek.
Mialatt a versenyzés fáradalmait pihenték ki a gyerekek, az alsós néptáncosok tartottak bemutatót. Ezután a tánctanár néni közös táncot kezdeményezett a kicsikkel: a népzene pattogó ritmusára együtt ropták ovisok és sulisok.
A tánctól kipirult gyerkőcöket frissítő és süti várta az ebédlőben, a szervezők pedig remélik, hogy a résztvevők kellemes élményekkel tértek haza.

(Báder Tibor nyomán)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek