2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Ingyenes tanfolyamot tartott a Google

Ingyenes tanfolyamot tartott a Google a Miskolci Egyetemen szeptember 28-án, hogy támogassa a jövő munkavállalóit digitális készségeik fejlesztésében.
A résztvevők a YouTube videómegosztó felület optimális használatába nyerhettek betekintést. Szó esett többek között a YouTube csatornák építéséről, valamint hogy milyen stratégiát érdemes alkalmazni a videó tartalom előállításával és megosztásával kapcsolatban.

·         A digitális készségek fejlesztése az Európai Unió – különösen a közép-európai régió – legfontosabb kihívásai közé tartozik. Az Európai Bizottság jelentése szerint az unió lakosságának 47%-a nem rendelkezik a szükséges digitális tudással, pedig ezek ismerete, az előrejelzések alapján, a közeljövőben a munkakörök 90%-ához lesz majd elengedhetetlen.

·         A Google nagy hangsúlyt fektet ezen digitális készségek fejlesztésére. 2015-ben a cég arra vállalkozott, hogy partnereivel közösen 2016 végéig egymillió európai számára biztosít digitális készségeket fejlesztő, ingyenes képzéseket, idén pedig bejelentette, hogy megduplázza ezt a számot, vagyis 2016 végéig összesen kétmillió európai vehet majd részt ezeken a tanfolyamokon.

·         A diákok a Miskolci Egyetemen elvégzett képzés után a Digital Workshop online tanfolyam segítségével szerezhetnek további ismereteket. Az online képzés összesen 89 leckéből áll, amit 23 téma köré csoportosítanak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…