2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Informatikai fejlesztés Miskolcon

A mai napon aláírták a szerződéseket, ezzel elindulhat a miskolci általános és középfokú oktatási intézmények informatikai infrastruktúra fejlesztése!Pályázati azonosító: TIOP-1.1.1-07/1-2008-1173
Pályázati elnevezés: A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot valósít meg TIOP-1.1.1-07/1-2008-1173 azonosító számmal, Az informatikai infrastruktúra fejlesztése Miskolc MJV általános és középfokú oktatási intézményeiben címmel. A projekt keretében szállítandó eszközök és kötelezően tartandó képzések szállítójának kiválasztására indított közbeszerzési eljárás lezárult.

Az érkezett árajánlatok értékelése alapján az Önkormányzat számára legkedvezőbb ajánlatot
•    az 1. rész tekintetében: PROFITEXPERT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság és T-Systems Magyarország Zrt. nettó 329 330 500,- Ft összegben, míg
•    a 2. rész tekintetében: Szintézis Informatikai Zrt., 21 289 400,- Ft összegben adta.

A pályázat 100%-ban támogatott, önerőt nem igényel, így az árajánlatokban megadott összegek teljes mértékben elszámolhatóak, amennyiben az Önkormányzat érvényes szerződéseket köt a tevékenység elszámolására.

A szerződéskötések a mai napon kerültek aláírásra Kiss Gábor alpolgármester irodájában.
1. rész: Állami iskolák
2. rész: Egyházi kezelésben lévő iskolák.

A projekt keretében 49 alap és középfokú oktatási intézmény informatikai fejlesztése valósulhat meg a városban, melynek köszönhetően az oktatás informatikai segédeszközök használatával válhat színesebbé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek