2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Ilyen még nem volt: Sztárok vallanak élőben a mesterséges intelligenciáról ma 18 órától

Ilyen még nem volt: Sztárok vallanak élőben a mesterséges intelligenciáról ma 18 órától

Először ül a virtuális kerekasztalhoz a világsztár Neil deGrasse Tyson, Stuart J. Russell, Tilesch György, Buzsáki György és Kishonti László. A sztárszakértők a Future Talks powered by MVM című ingyenes, online, interaktív talk show vendégei lesznek ma, november 30-án 18 órától. A különleges élő műsor angol és magyar nyelven is elérhető lesz, sőt, kérdezni is lehet tőlük az mvmfuturetalks.hu oldalon.

Szakterületeik világsztárjait nézheti és kérdezheti mindenki a Future Talks powered by MVM című ingyenes, online, interaktív talk show-n ma este 18 órától, az mvmfuturetalks.hu oldalon. A tudomány és a technológia nemzetközi sztárszakértői mutatják be, hogy a mesterséges intelligencia hogyan hat már ma is, illetve milyen hatással lesz a jövőben mindannyiunk életére. Kérdéseit bárki felteheti a szakértőknek az esemény honlapján.

 

A kerekasztalra New Yorkból jelentkezik be Neil deGrasse Tyson világhírű amerikai asztrofizikus, író, a New York-i Hayden Planetárium igazgatója, több televíziós műsor házigazdája a National Geographic csatornán. A világsztár exkluzív üzenetet is küldött a magyar nézőknek: https://youtu.be/H3-CxhVsJ2k.

 

San Francisco-ból kapcsolódik a beszélgetéshez Stuart J. Russell, a kaliforniai Berkeley Egyetem professzora, akinek témában írt könyvét 118 ország több mint 1300 egyetemén alaptankönyvként használják. A beszélgetés moderátora Tilesch György, a Mesterség és intelligencia (BetweenBrains) című könyv társszerzője, a világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértője. Az este folyamán megosztja véleményét a nézőkkel Buzsáki György, a New York Egyetem orvosi karának professzora, akadémikus, világíhrű agykutató. A talk show ötödik tagja Kishonti László az önvezető járművek technológiáját a mesterséges intelligenciára is támaszkodva fejlesztő AImotive vezérigazgatója.

 

Az élő talk show ingyenesen, regisztráció nélkül megtekinthető az mvmfuturetalks.hu oldalon november 30-án 18 órától. Az online esemény nyelve angol, de magyar nyelvű szinkrontolmácsolás is biztosított.

 

Csatlakozzon a Facebook-esemény-hez is, hogy biztosan ne maradjon le:

https://www.facebook.com/events/398239114862049/

 

 

További információk: www.mvmfuturetalks.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…