2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Ilyen még nem volt: Sztárok vallanak élőben a mesterséges intelligenciáról ma 18 órától

Ilyen még nem volt: Sztárok vallanak élőben a mesterséges intelligenciáról ma 18 órától

Először ül a virtuális kerekasztalhoz a világsztár Neil deGrasse Tyson, Stuart J. Russell, Tilesch György, Buzsáki György és Kishonti László. A sztárszakértők a Future Talks powered by MVM című ingyenes, online, interaktív talk show vendégei lesznek ma, november 30-án 18 órától. A különleges élő műsor angol és magyar nyelven is elérhető lesz, sőt, kérdezni is lehet tőlük az mvmfuturetalks.hu oldalon.

Szakterületeik világsztárjait nézheti és kérdezheti mindenki a Future Talks powered by MVM című ingyenes, online, interaktív talk show-n ma este 18 órától, az mvmfuturetalks.hu oldalon. A tudomány és a technológia nemzetközi sztárszakértői mutatják be, hogy a mesterséges intelligencia hogyan hat már ma is, illetve milyen hatással lesz a jövőben mindannyiunk életére. Kérdéseit bárki felteheti a szakértőknek az esemény honlapján.

 

A kerekasztalra New Yorkból jelentkezik be Neil deGrasse Tyson világhírű amerikai asztrofizikus, író, a New York-i Hayden Planetárium igazgatója, több televíziós műsor házigazdája a National Geographic csatornán. A világsztár exkluzív üzenetet is küldött a magyar nézőknek: https://youtu.be/H3-CxhVsJ2k.

 

San Francisco-ból kapcsolódik a beszélgetéshez Stuart J. Russell, a kaliforniai Berkeley Egyetem professzora, akinek témában írt könyvét 118 ország több mint 1300 egyetemén alaptankönyvként használják. A beszélgetés moderátora Tilesch György, a Mesterség és intelligencia (BetweenBrains) című könyv társszerzője, a világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértője. Az este folyamán megosztja véleményét a nézőkkel Buzsáki György, a New York Egyetem orvosi karának professzora, akadémikus, világíhrű agykutató. A talk show ötödik tagja Kishonti László az önvezető járművek technológiáját a mesterséges intelligenciára is támaszkodva fejlesztő AImotive vezérigazgatója.

 

Az élő talk show ingyenesen, regisztráció nélkül megtekinthető az mvmfuturetalks.hu oldalon november 30-án 18 órától. Az online esemény nyelve angol, de magyar nyelvű szinkrontolmácsolás is biztosított.

 

Csatlakozzon a Facebook-esemény-hez is, hogy biztosan ne maradjon le:

https://www.facebook.com/events/398239114862049/

 

 

További információk: www.mvmfuturetalks.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum