2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

II. Diósgyőri Íjász Nyílt Nap

2017. október 8.-án megrendezésre kerül II. Nyílt napunk, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az íjászattal, valamint egyesületünkkel és ingyen ki is próbálhatják az íjászatot.
Azokat az íjászokat is örömmel látjuk, akiknek van saját íjuk, felszerelésük, de szeretnének velünk edzeni, beszélgetni egyet.

A rendezvény helye és ideje: Diósgyőri vár melletti Lovagi Tornák Tere, 2017. október 8.-a 10 órától 16 óráig
Minden szükséges felszerelést biztosít egyesületünk (íjak, nyílvesszők, védőfelszerelés). Viszünk gyerek és felnőtt íjakat is, úgyhogy minden korosztály megtapasztalhatja az íjászat örömét, megismerkedhet a különböző íjtípusokkal, eszközökkel. Emellett pedig természetesen minden, a témában felmerülő kérdésre is választ kaphatnak majd az érdeklődők!

Szeretettel vár minden érdeklődőt egyesületünk!

Fontos: Valamely egyesületi tag irányítása, felügyelete mellett van lehetőség az eszközök használatára, kipróbálására, aki nem tartja be a szabályokat, nem megfelelően, nem rendeltetésszerűen használja őket kizárásra kerül a rendezvény alól!  A rendezvényen mindenki saját felelősségére próbálja ki az íjászatot, az eszközök megfelelő használat mellett teljes mértékben biztonságosan, sérülés nélkül alkalmazhatók!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…