2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Idén is nagy érdeklődés kísérte a Miskolci Egyetem Nyílt Napját

Idén is nagy érdeklődés kísérte a Miskolci Egyetem Nyílt Napját

Az ország számos pontjáról, így például Békéscsabáról, Pécsről, Kaposvárról és Győrből is érkeztek középiskolások a Miskolci Egyetem 2016. december 1-2. között megrendezett Nyílt Napjára.

A két nap alatt összesen 2000 középiskolás vett részt a legkorszerűbb technológiákat bemutató laboratóriumi programokon és látványórákon, illetve hallgatta meg a karok bemutatkozó előadásait.
A középiskolások pályaorientációját nagyban segítette az a mintegy 30 vállalati kiállító és ipari partner, akik duális képzéssel és gyakornoki programokkal várják a Miskolci Egyetem leendő hallgatóit, akik különösen a duális képzések iránt mutattak nagy érdeklődést. Mivel azonban a rendezvény nem lett volna teljes sztárfellépők nélkül, a csütörtöki napon az érdeklődők ByeAlex-szel találkozhattak, aki köztudottan a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán végzett, és a fellépését követő beszélgetésen elárulta, hogy soha nem volt olyan jó dolga, mint amikor miskolci egyetemista volt. Pénteken a Dumaszínházból érkező, miskolci származású Bellus István humorista szórakoztatta a résztvevőket.
A legszerencsésebb középiskolások nem csak sok új információval, pozitív benyomással, hanem a kiállító cégek által felajánlott és tombolán kisorsolt ajándékcsomagokkal is távozhattak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum