2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

I. Szikszói Humorbajnokság

Humorban nem ismerünk tréfát! – mondta Karinthy Frigyes, a nagy nevettető, s bár azóta sok víz lefolyt a kabaré-csatornán, a nevetés iránti igény továbbra is igen élénk.

Éppen ezért döntött úgy Füzesséri József, Szikszó polgármestere és Vajtó László, a miskolci régió nagy nevettetője, szócsöve és szpíkere, hogy felelevenítve a legszebb hagyományokat, összefognak és meghirdetik a jó kedélyű és humorban bővelkedő önkéntes tehetségek újabb nagy seregszemléjét.

 
Kabaré és Stand Up kategóriákban országos versenyt hirdettünk, melyet Szikszón az Inkubátor Házban az Abaúj TV, a Szinva Rádió, és az Ezüstgázló nonprofit Kft. közös szervezésében bonyolítunk le 2014. március 29.-én szombaton 17:00 órától. A megmérettetésre jeles zsűri előtt kerül majd sor, hiszen a bírák között ül Heller Tamás, Molnár Sándor Tamás, Horváth Tibor és Ihos József.

 
Sajtótájékoztatón bemutatásra kerül a verseny menete szabályzata és a jelentkezők létszámának, korosztályának, produkcióik jellegének bemutatása is.

 
Gondolatok a Humorbajnokság megálmodóitól:

– Sajnos a pesti kabarénak kezd nyoma veszni, kezd eltűnni. Éppen ez vezérelt bennünket, hogy az I. Szikszói Humorbajnokság révén lehetőséget biztosítsunk a feltörekvő új nemzedéknek, az ifjú titánoknak és rendkívüli humorbajnokoknak – mondja Füzesséri József.

– Megkerestük a főiskolákat és az egyetemeket, mert bízunk benne, hogy sok fiatal is jelentkezik majd – jegyezte meg Vajtó László. – Biztos vagyok benne, hogy minden generációban ott lappang a pajkos, huncut játékosság és mi katalizátorként segítjük a felszínre kerülésüket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek